Khrôma Bruggia

Kolleksjonen Bruggia er laget som en hyllest til Brugge, hovedstaden i Vest-Flandern, "Europas Venezia" - med sine kanaler og tusenårige historie.

 

Brugge var trolig før-romersk landsby da Julius Cæsar overvant stammen Menapii i det første århundret f.Kr. Brugge var en av Nord-Europas største byer i høymiddelalderen, og den ledende handelsbyen i Nederlandene fra 1200-tallet. I 1309 åpnet en meget tidlig børs her.

 

Brugge var også tidvis hansaby.  Brugge forble viktig også i renessansen. Midt på 1600-tallet var byen eksilsete for Karl II av England. Byen vokste videre som senter for handel, håndverk og tidlig tekstilindustri. Den middelalderske gamlebyen hører til UNESCOs liste over verdens kulturarv siden 2000, og i 2002 var Brugge europeisk kulturhovedstad. 

Tapetkolleksjonen Bruggia er en eksklusiv og spennende kolleksjon som er en ren nytelse for øyet. Dette er kolleksjonen for deg som ser etter det lille ekstra, og som i tillegg til å være dekorativ vil fremheve din utsøkte stil. Her finner du flotte ornamenter og spennende chevronmønstre i fløyel sammen med klassiske striper og trendy geometriske design. Dette er tapeter som reflekterer høyadelens livsstil i historiske tider.