TYRILIN INTERIØRBEIS

TYRILIN INTERIØRBEIS
Varenr.
H45195984
Lager
Velg varians
Pris
Fra kr 179,00
*
Enhet
BOKS

Kvantumsrabatt

Loading...

I feltet Fargekode skriver du enten fargenavn eller fargekode (F.eks. NCS-kode). Det er ikke angrerett på maling som er blandet i en ønsket farge. Vær derfor nøye med å spesifisere hvilken farge du ønsker!


Tyrilin Interiørbeis er en vanntynnbar, polyuretanforsterket matt oljebeis til innendørs bruk. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur med en vakker lød og et flott fargespill. 
Tyrilin Interiørbeis er nærmest luktfri og tørker hurtig. Er tilsatt effektivt lysfilter som motvirker gulning. Kan blandes i mange beisfarger, også gule- og rødbrune fargetoner.

Bruksområder: 
Tyrilin Interiørbeis benyttes til ubehandlede vegger og tak av panel og laft, samt til annet interiør treverk som møbler, dører etc. 
Anbefales ikke på harde, ikke-sugende tresorter som eik, og andre eksotiske tresorter som merbau, teak etc.

Tyrilin Interiørbeis kan etterbehandles med Tyrilin Interiørvoks. Tyrilin Interiørvoks vil gi en dypere lød og fargespill i treverket, samt lette renhold. Bord og annet interiør som er utsatt for mye slitasje, bør etterbehandles med TreStjerner Gulvlakk Oljebasert el. TreStjerner Gulvlakk Vannbasert. Lakkens egenfarge kan påvirke lyse farger. Gjør prøveoppstrøk.

Forbehandling: 
Flaten må være ubehandlet, støvfri, ren og tørr. Tørk over flaten med mikrofiberklut. Alle underlag skal renses med TreStjerner Gulvrens. Vent med å beise til flaten er tørr.

Bruksmåte: 
Tyrilin Interiørbeis påføres normalt med 1 strøk.

Rør beisen godt om før bruk. Påfør beisen feltvis, 2–3 hele bord av gangen. Bruk en flat lakkpensel. Ønskes et mindre dekkende utseende, trekk av og jevn ut beisen i hele bordets lengderetning med tørr pensel eller lofri klut. Ta neste felt på 2–3 bord, og følg tilsvarende fremgangsmåte til flaten er ferdigbeiset. Kan også legges direkte på med lofri klut.

Etter 12 timer kan flaten etterbehandles med voks; etter 24 timer med lakk.

 

Egenskaper:

  • Type maling:vanntynnbar polyuretanforsterket matt beis
  • Anbefalt forbruk:12-15 m2 pr liter
  • Påføringsmetode:Lakkpensel og/eller lofri klut
  • Tynner/Rengjøringsmiddel:Rengjøring med såpe og vann.

Dokumenter