MARMOLEUM CLICK MOON 60X30CM 633701 FORBO

Forbo

MARMOLEUM CLICK MOON 60X30CM 633701 FORBO
Varenr.
633701
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 598,00
Enhet
kvm

Kvantumsrabatt

Loading...
  • MARMOLEUM CLICK MOON 60X30CM 633701 FORBO
  • moon 176470_333701

Maroleum Click - det naturlige gulvet
  • 633701 Moon
  • Tykkelse 9,8 mm
  • Lengde/bredde 30 cm x 60 cm
  • Farge: NCS S 1510-G90Y Lysrefleksjon: LRV 61%

Et naturlig klikk

Konstruksjon Marmoleum Click er laget av vannavstøtende HDF (High Density Fibreboard) med lyddempende bakside av kork og 2,5 mm Marmoleum på overflaten.

Flotte kombinasjoner

Marmoleum Click finnes i 23 farger fra rolige nøytrale utgaver til livfulle og sterke. Flisene finnes i tre størrelser; fra den største på 90 x 30 cm til den nye på 60 x 30 cm og den kvadratiske på 30 x 30 cm. Med Marmoleum Click kan du skape innbydende, personlige rom som er unike for ditt hjem og din livsstil.

Antistatisk og naturlig

Takket være de naturlige ingrediensene er det et godt valg både for deg og for miljøet. Marmoleum Click er svanemerket. Marmoleum Click bidrar til bedre helse og velvære. Det er ikke bare behagelig å gå på, det er også antistatisk og er lett å holde rent. Gulvets naturlige materiale gjør at det ser og føles naturlig ut.

Naturlige ingredienser

Marmoleum Click er et gulvprodukt som er laget hovedsakelig av fornybare naturressurser. Overflaten er linoleum, et biologisk, økologisk produsert materiale av 97 % naturlige råvarer, hvorav 70 % er raskt fornybare, som lin (linfrø) og tremel, sammen med 43 % resirkulert innhold.

Taktilt og komfortabelt

Takket være de naturlige ingrediensene er det et godt valg både for deg og for miljøet. Siden Marmoleum er et naturlig produkt, oppnår det raskt romtemperatur, slik at huset ditt blir varmt og innbydende. Marmoleum Click kan også brukes med gulvvarme.

17dB trinnlydsforbedring

 Marmoleum Click har god trinnlydsforbedring på 17 dB som gjør gulvet komfortabelt. Du kan få enda bedre lyddemping på 21 dB ved å legge Marmoleum Click over et Forbo-skumunderlag som bidrar til å holde støynivået på et minimum.

Lett å holde rent

Marmoleum Click med den sterke, beskyttende Topshield™-finishen er svært holdbar og lett å pleie. Den jevne overflaten er enkel å rengjøre – det holder med en tørrmopp til støv og et nøytralt rengjøringsmiddel og en fuktig klut til eventuelle flekker – og de flotte fargene forblir like fine i mange år

Enkelt å montere

Det er raskt og enkelt å legge Marmoleum Click. Det er ikke nødvendig å søle med lim eller vente på noe. Legg det, gå på det. Den direkte fordelen er at dette reduserer monteringskostnadene betydelig. De indirekte fordelene kan bli enda større, siden man sparer mye arbeid og penger. Marmoleum Click er svært sterkt og robust med en total tykkelse på 9,8 mm. Det 2,5 mm tykke laget med Marmoleum på overflaten er så slitesterkt at det bevarer utseendet selv på utsatte områder. Gulvet er faktisk så slitesterkt at du kan ta det med deg hvis du flytter til et nytt hus.

LRV- & NCS-koder

I arkitekturen er LRV (lysrefleksjon) en verdi, i prosentandel, av synlig lys som reflekteres fra en overflate når den belyses av en lyskilde. LRV kan være knyttet til en rekke avgjørelser om hvilke farge som skal velges. LRV av en farge indikerer mengden av synlig lys som en farge vil reflektere. Sort har en lysrefleksjon på 0 % og absorberer alt lys. Hvit har en lysrefleksjon verdi på 100 % og holder en rom lyst og kjølig. LVR har også en kobling mot forbruk av strøm. Jo lysere farger om mindre er behovet for belysning og dette er en direkte besparelse for miljøet. Alle produkter fra Forbo har en lysrefleksjonsverdi. Den finner du på kolleksjonssiden under hvert enkelt produkt. NCS fargekoding beskriver fargen av ethvert materiale. Med numeriske fargekoder, såkalte NCS-nummer, som NCS S 1080-Y70R, kan hvilken som helst farge beskrives presist. NCS har definert 1950 standardiserte farger på hver tiende trinn i fargespekter til å representere hele fargespekteret. Hvert fargenummer er visuelt identiske med andre fargeprøver med samme nummer, enten det er en standardisert farge eller en farge i mellom 1950 standardfarger. På denne måten kan du finne en farge på gulvet som matcher med andre fargeelementer i rommet. Lysrefleksjon (LRV) og NCS fargekoder er tilgjengelig for alle designer i denne kolleksjonen samlingen.

Renhold og vedlikehold

Marmoleum har en sterk, beskyttende overflate, som gjør det meget enkelt å rengjøre og vedlikeholde gulvet. Hvis du støvsuger gulvet jevnlig og ved behov vasker med en godt oppvridd klut, med et PH-nøytralt vaskemiddel (f.eks. Zalo), forblir gulve like pent - som om det var nytt. Du oppnår de beste resultater om du i tillegg bruker litt pleiemiddel (Forbo Monel) i vannet 3-4 ganger i året. Et annet alternativ er engangskluter med vaskevoks (PLS, Iwax) å få kjøpt på alle NorEngros butikker i hele Norge.